fbpx

TVM-ja merr frymë në aparate të vjetra, ka video-sinjal të dobët, ndërsa për audio...

"Radiotelevizioni i Maqedonisë" (TVM) në vend që të ndërtojë urë afrimi, ngriti mure gjuhësore ndërmjet shikuesve, të cilat tani për tani ja po aq...

RTM-ja zhytet në borxhe, UER-i fut sanksione dhe ndalesa

"Radiotelevizioni i Maqedonisë tashmë nuk mund t'i shfrytëzojë shërbimet e Unionit evropian të radiodifuzionit për shkak të borxhit të papaguar. Kjo do të thotë...

SOS: NGO, GONGO apo PONGO e paregjistruar?

“Stop operacioni Soros” (SOS), që u prezantua më 17 janar të këtij viti, anëtarët e të cilës janë historiani Nikola Sërbov, i cili shpesh...

Mandatarët dhe numri i deputetëve në Maqedoninë e pavarur- shqyrtim historik dhe grafik

Kreu i VMRO DPMNE-së, Nikola Gruevski dje nga presidenti i shtetit, Gjorgje Ivanov mori mandatin e pestë me radhë për formimin e Qeverisë me...

VIZUELIZIM: VMRO DPMNE ka 51 ndërsa LSDM 49 vende deputetësh

VMRO DPMNE ka fituar dy mandate më shumë se LSDM, tregojnë rezultatet fillestare të Komisionit Shtetëror Zgjedhor nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Siç thekson kryetari...

Shtypen madje 80.000 fleta provë të votimit

Shtypshkronja “Kiro Dandardo”, që zyrtarisht do t’i shtyp fletat e votimit për zgjedhjet e 11 dhjetorit, të shtunën pasdite ka shtypur 80.000 fleta më...

Pse kamerat kanë incizuar Spasovin, por jo “Monstrën”, “Mlladenovin” dhe “Neshkovskin”?

Hetimet për ngjarjet e së premtes ku i përfshirë ishte zv/ ministri plotësues i punës dhe politikës sociale, Dime Spasov, sot hodhën dritë edhe...

Filluan të rrjedhin afatet e shkurtuara parazgjedhore për 11 dhjetorin

Sot deputetët me 110 vota PËR votuan shpërndarjen e Kuvendit për zgjedhjet e parakohshme zgjedhore për 11 dhjetor dhe tanimë rrjedhin afatet për organizimin...

Zaev i gatshëm për ballafaqim në televizion, Gruevski mendohet

Debati për politikat ekonomike mes ministrit të financave, Kiril Minoski dhe zv- ministri plotësues Kire Naumov, prej 16 shtatorit dhe ai i djeshmi (6...

Fenomen maqedonas: Askush nuk din (ose nuk tregon) nëse dhe kur Qeveria mban seanca

Opinioni në Maqedoni fare nuk din kur dhe nëse Qeveria mban seanca dhe çfarë vendoset në to. Shumë rrallë ka njoftime si p.sh “Qeveria...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE