Maqedoni, tetë proceset e funksionalizimit të Agjencisë së Gjuhës Shqipe (Infografik)

Themelimi i Agjencisë për Zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve ende është në fazën fillestare. Pas emërimit të Ylber Selës si drejtor, brenda dy javëve, sipas...

Ndihma e Shpejtë, Ministria ka siguruar edhe 8 autoambulanca të tjera

Ministria e Shëndetësisë nga Ministria e Pylltarisë, Bujqësisë dhe Menaxhimi të Ujërave ka siguruar edhe 8 autoambulanca të reja, të cilat me pajisje shtesë,...

Shkolla “Cvetan Dimov”, Qyteti i Shkupit nuk tregon shumën që paguan për skelet që nuk përdoren

Qyteti i Shkupit nuk i përgjigjet tani më një muaj pyetjes së Portalb.mk lidhur me pagesën e skeleve që janë vendosur për rikonstruimin e fasadës e...

Maqedoni, Instituti i Shëndetit s’i ka testuar dëmet e djegies së deponisë në Shutkë

Deri sot, Instituti për Shëndet Publik në Maqedoni të Veriut nuk ka ndërmarrë aktivitete për të testuar dëmet e ndotjes së ajrit dhe ambientit jetësor...

Lokomotivat e reja kineze këtë verë do të fillojnë të qarkullojnë në Hekurudhat e Maqedonisë

Më së voni deri në prill do të arrijë një nga katër lokomotivat për Hekurudhat e Maqedonisë – Transport, të furnizuar nga kompania kineze...

Pengesa në rrugën drejt qasjes së lirë në informata

Gazetarët, organizata dhe qytetarët që parashtrojnë kërkesa për qasje...

Gjykatësit nuk i pranojnë portalet si media në rastet për shpifje dhe ofendim

Paditë në Gjykatën Themelore Shkup 2 Shkup për rastet...

Ligji është vetëm vegël, e jo çelës për media të lira dhe profesionale

Qeveria hyri në procesin e fundit të ndryshimit të...

Ndihma e Shpejtë, Ministria ka siguruar edhe 8 autoambulanca të tjera

Ministria e Shëndetësisë nga Ministria e Pylltarisë, Bujqësisë dhe Menaxhimi të Ujërave ka siguruar edhe 8 autoambulanca të reja, të cilat me pajisje shtesë,...

Shkolla “Cvetan Dimov”, Qyteti i Shkupit nuk tregon shumën që paguan për skelet që nuk përdoren

Qyteti i Shkupit nuk i përgjigjet tani më një muaj pyetjes së Portalb.mk lidhur me pagesën e skeleve që janë vendosur për rikonstruimin e fasadës e...

Ndihma e Shpejtë në Shkup, punësimet e reja do të realizohen pas zgjedhjeve presidenciale

Plotësimi i ekipit mjekësor të Ndihmës së Shpejtë Mjekësore në Shtëpinë e Shëndetit në Shkup, pritet të realizohet pasi të përfundojnë zgjedhjet presidenciale, edhe pse për...

Deponia e Shutkës dy javë në flakë

Deponia mes Shuto Orizares dhe Vizbegut ka dy javë që merr flakë, ndërkaq dje sërish ka dalë nga kontrolli. Qytetarët pyesin se “ku t’i...

Lokomotivat e reja kineze këtë verë do të fillojnë të qarkullojnë në Hekurudhat e Maqedonisë

Më së voni deri në prill do të arrijë një nga katër lokomotivat për Hekurudhat e Maqedonisë – Transport, të furnizuar nga kompania kineze...

Video

Vizualizime

Maqedoni, 5 ndërmarrjet më të mëdha shtetërore kanë të punësuar më shumë se ARM-ja (INFOGRAFIK)

A ka shumë të punësuar në ndërmarrjet publike në vend? Kjo është pyetja e cila meriton vëmendje të veçantë pasi që opinioni në periudhën e...

Izolimi hekurudhor: Shkup- Bllacë është treni i vetëm ndërkombëtar i vendit (Infografik)

Nga kryeqyteti i Maqedonisë me tren jashtë shtetit mund të udhëtohet vetëm deri në Bllacë. Treni i shpejtë deri në Prishtinë është destinacioni i vetëm...

Aksidenti tragjik, i pesti sipas numrit të viktimave në historinë e re të Maqedonisë (Infografik)

Maqedonia mban mend shumë katastrofa që nga viti 1951. Aksidenti tragjik në Llaskarcë në të cilin kanë humbur jetë 14 persona është i pesti sipas numrit të...

Lajme më të reja

Autobusët e transportit në Shkup nën thjerrëzën e Inspektoratit

Pas Policisë së Komunikacionit, autobusët e transportit publik të Shkupit sot u janë nënshtruar kontrollit të Inspektoratit të Qytetit të Shkupit. Shefi i Inspektoratit, Mirosllav Bogdanovski njoftoi...

Ndihma e Shpejtë, Ministria ka siguruar edhe 8 autoambulanca të tjera

Ministria e Shëndetësisë nga Ministria e Pylltarisë, Bujqësisë dhe Menaxhimi të Ujërave ka siguruar edhe 8 autoambulanca të reja, të cilat me pajisje shtesë, do...

NPK Tetova e ka caktuar lokacionin se ku qytetarët mund t’i hedhin mbeturinat e ngurta

Mbeturinat nga orenditë shtëpiake, sanitaritë e ndryshe, materialeve ndërtimore, degëve të pemëve dhe mbeturina të ngjashme, prej tani e tutje, qytetarët e Komunës së Tetovës...

Komuna e Aerodromit fsheh të dhënat se sa paguan energji për ndriçimin e kryqit te Xhevahir Holdings

Komuna e Aerodromit nuk jep të dhënat lidhur me atë se sa paguan në muaj energji elektrike për të ndriçuar kryqin i cili u vendos...

Седум милиони евра за регионален развој, како се дели државниот колач?  

Вкупно 6,9 милиони евра годинава се планирани да се потрошат  за поттикнување рамномерен регионален развој во земјава. Парите се наменети за осум плански региони, пишува неделната...

7 persona të arrestuar për aksidentin në Llaskarcë, shkaku: Shpejtësia e madhe dhe frenat e prishur të autobusit

7 persona do të përgjigjen penalisht për aksidentin e autobusit më 13 shkurt të këtij viti në rrugën Shkup-Tetovë, në afërsi të fshatit Llaskarcë, në të...

Shkolla “Cvetan Dimov”, Qyteti i Shkupit nuk tregon shumën që paguan për skelet që nuk përdoren

Qyteti i Shkupit nuk i përgjigjet tani më një muaj pyetjes së Portalb.mk lidhur me pagesën e skeleve që janë vendosur për rikonstruimin e fasadës e cila...

Ndihma e Shpejtë në Shkup, punësimet e reja do të realizohen pas zgjedhjeve presidenciale

Plotësimi i ekipit mjekësor të Ndihmës së Shpejtë Mjekësore në Shtëpinë e Shëndetit në Shkup, pritet të realizohet pasi të përfundojnë zgjedhjet presidenciale, edhe pse për të...

DOSJE: të bëmat e presidentit Ivanov gjatë mandatit të dytë

  Gjatë kohës së mandatit të dytë, presidenti Gjorge Ivanov u vlerësua vegël e partisë VMRO-DPMNE. Si kreu i shtetit nuk pati marrëdhënie të mira me...