Vizualizime

VIZUELIZIM: VMRO DPMNE ka 51 ndërsa LSDM 49 vende deputetësh

12 Dhjetor, 2016 - 22:55 (META)  Shkup VMRO DPMNE ka fituar dy mandate më shumë se LSDM, tregojnë rezultatet fillestare të Komisionit Shtetëror Zgjedhor nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Siç thekson kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Çiçakovski, sipas rezultateve të para dhe jo përfundimtare, VMRO DPMNE ka marrë…