Zhbogar: OJQ-të në Maqedoni janë cak i akuzave që përdoren për pikë politike

Shoqëria civile në Maqedoni është cak i akuzave publike politike që përdoren për pikë politike ndërsa aktivistët civil diskreditohen dhe etiketohen. Këtë sot e...

Peticion nga komunat e Maqedonisë Lindore për datë të re për zgjedhjet lokale

Kryetarët e komunave nga Maqedonia Lindore përmes peticionit kërkojnë Bashkësia e Njësive të Vetëqeverisjes lokale (BNJVL) të ngrit ndryshime të Kodit zgjedhor që të...

Basha: Situata në Shqipëri nuk është e ngjashme me Maqedoninë, por edhe më keq

Lideri i Partisë Demokratike, Lulzim Basha dhe figura më e fuqishme opozitare, sot harroi fjalorin diplomatik dhe e quajti ligjin e rievoluimit të prokurorëve...

Ahmeti: BDI nuk mori vendim sonte, nuk përjashtohet takim i ri liderësh

Kreu i BDI-së sonte në selinë partiake në Reçicë të Vogël njoftoi se partia ende nuk ka vendim të fortë për dalje nga kriza,...

BDI mendon për tërheqjen e ministrave nga Qeveria

Në takimin e sotëm të kryesisë qendrore të BDI-së, që tani po mbahet në selinë partiake në Reçicë të Vogël, do të debatohet për...

Administrata gjyqësore bojkoton Ditën e gjyqësorit

Shënimi i 31 Marsit, Ditës së gjyqësorit të Maqedonisë, sot po kalon me bojkotim nga administrata gjyqësore. Nga Shoqata e administratës gjyqësore të R. së...

MPJ e Shqipërisë: Të gjithë të qëndrojnë të qetë dhe të ndalojë retorika anti-...

“Ministria e jashtme e Shqipërisë ndjen keqardhje dhe dënon sulmin ndaj Muzeut të alfabetit të gjuhës shqipe në Manastir, që po ndodh në këtë...

Persona të maskuar kanë hedhur koktej molotovi ndaj Muzeut të alfabetit të gjuhës shqipe...

Katër persona të maskuar kanë hedhur koktej molotovi ndaj Muzeut të alfabetit të gjuhës shqipe në Manastir. Ngjarja ka ndodhur sot në mëngjes rreth...

Ohri vërshon nga pamflete kundër “platformës mbarë- shqiptare”

Ohri mbrëmë ka vërshuar nga pamflete propaganduese prej katër faqeve, me mesazh “Nuk pajtohesh? Aktivizohu!”. Pamfleti është vendosur nëpër kutitë postare, objektet banesore, shtëpitë,...

Jolevski: Gjendja e sigurisë është e qëndrueshme

Ministri i sigurisë, Zoran Jolevski gjatë vizitës së sotme në Shtip, vlerësoi se situata e sigurisë në Maqedonisë është në nivel të lartë, por...

MË TË REJA

VËRTETMATËSI STORJE

BALLKAN