fbpx

RMV, nëse keni thirrur në numrat e huaj të paidentifikuar jeni dëmtuar me 826 denarë për një minutë

Menjëherë pas orës 6.30 të mëngjesit të djeshëm numër i madh i qytetarëve kanë pranuar thirrje të shkurtë nga, për ata, numër të panjohur i cili më së shpeshti ka filluar me +8818. Celulari u ka rënë vetëm një herë dhe menjëherë është ndërprerë lidhja. Ata...

MShIA do të shkëmbejë përvojat e digjitalizimit me Agjencinë financiare të Kroacisë

Ministria për shoqëri informative dhe administratë sot dhe nesër do të jetë nikoqire e delegacionit të Agjencisë financiare (FINA) nga Republika e Kroacisë që do të përbëhet nga drejtues në fushën e teknologjive informative-komunikuese, shërbimet publike dhe për çështje organizative e juridike, transmeton Meta.mk.  MShIA...

Java evropiane e kodimit do të mbahet nga 5 tetor deri më 20 tetor

Që nga viti i kaluar, Ministria  për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe në bashkëpunim me Fondacionin për internet dhe shoqëri “Metamorfozis”, e kanë mbështetur aktivisht Javën evropiane të kodimit (EU Code Week 2019), e cila mbahet çdo vit në...