fbpx

Afate parazgjedhore dhe obligime: Kush dhe çfarë duhet të bëj deri më 5 qershor

Liderët e katër partive politike nënshkrues të Marrëveshjes së Përzhinos, para 3 ditëve arritën marrëveshje për shtyrjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare që 24...

Edhe sot Gruevski sillej sikur të ishte kryeminstër

VMRO- DPMNE sot organizoi takim për projektin ( e Qeverisë!) "Bli shtëpi për të rinj", që u mbajt në hotelin "Aleksandar palas" dhe në...

Vërshim kritikash ndaj Han nëpër rrjetat sociale

Pas bisedimeve dështuese të katër partive politike dhe euro- komisarit për zgjerim Johanes Han në rrjetat sociale ka valë kritikash negative ndaj Han, të...

LSDM dëshiron të flet për shtyrje të zgjedhjeve, por s’ka me kë

LSDM dëshiron të flet për atë se deri ku është zbatimi i Marrëveshjes së Përzhinos dhe nëse ka hapësirë zgjedhjet të shtyhen për kohë...

VMRO-DPMNE-ja Janevës po i përgatit protesta dhe rezistencë të popullit?

Pajtueshmëria   prokurores speciale, Katica Janeva, me propozimin e mbrojtjes së Zoran Verushevskit dhe Gjorgi Lazarevskit, të akuzuar për rastin "Puçi", që të dalin nga...

Klusev, Mijalkov, Gruevski: Kumbar për kumbar, kushëri për fuqi

Ludmil Klusev i cili më 12 nëntor u arrestua në SHBA, nën akuzën për shpërndarjen ilegale të narkotikëve, është i biri I kryeministrit të...

Maqedonia ndihmë nga BE-ja vetëm 20 denarë për nga një refugjtë

Që nga 19 qershori deri dje në Maqedoni kanë kaluar 276.303 imigrantë. Edhe pos paralajmërimeve të BE-së, Maqedoni ka marrë ndihmë  prej 90.000 euro -...

 “Twitter”: Katica nuk mund të gjenden në Google, Maqedonia fitoi KAT-women

Prokurorja publike Katica Janevs që herët në mëngjes u emërua për prokurore publike speciale është enigmë e vërtetë. Përveç emrit dhe biografisë së shkurtër,...

“Twitter” relaksohet me syzet e reja të Gruevskit

  Sot në rrjetin social “Twitter” u shfaq fotografi nga kryeministri Nikola Gruevski se si pushon në krevat plazhi. Sipas pohimeve të përdoruesve të Twitteri-t, fotografia...

Departamenti i shtetit : Qeveria nuk e respekton sundimin e të së drejtës, pavarësinë...

“Në Maqedoni, pjesa më e madhe e problemeve me të drejtat e njeriut janë nga niveli i lartë i korrupsionit dhe mossuksesit të Qeverisë...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE