fbpx

Ivanov nuk iu beson lotëve të Gruevskit?

Presidenti i shtetit, Gjorgje Ivanov në intervistën e djeshme në и intervistën e "Sitelit", në pyetjen që iu parashtrua (në formë: Ju thërrasin), pse nuk...

Rritja e pagave në MPB do të kushtoj 4 milion euro

Më shumë se 10. 000 të punësuar në Ministrinë e punëve të brendshme (MPB) do të përfshihen me masën për harmonizimin e pagave për...

Ivanov: Edhe Greqia edhe ne kemi hyrë në lojë tjetër për emrin

Presidenti i shtetit, Gjorgje Ivanov në intervistën e djeshme në "Sitel" në pyetjen që iu parashtrua (në formë: Ju thërrasin), pse nuk e mbledh...

A do të përgjigjet Gruevski për mobing ndaj Janakieskit?

Në audio-regjistrimet që dje i publikoi Zoran Zaev, dëgjohet se si kryeministri Nikolla Gruevski i bën presion ministrit të transportit dhe lidhjeve, Mile Janakieski, të...

Reagime në Twitter: Bëni gati që të largohen

Sipas audio regjistrimeve që sot i publikoi lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, kryeministri Gruevski ka kontraktuar përqindje dhe provizione dhe ka kryer disa intervenime...

Mallkimi “erbas A320” mori 789 jetë

Aeroplanët “erbas A320”, në të cilat bëjnë pjesë modelet A318, A319, A320 dhe A321, që kur janë lëshuar në komunikacion prej prillit të vitit...

 Gjykatësja e audio regjistrimeve, Sofia Laliçiq, ka mesataren“shumë mirë”

Gjithsej 525 lëndë i ka punuar gjykatësja Sofia Lajliçiq, që prej kur është bërë gjykatëse në fund të vitit 2012, në Gjykatën Penale. Laliçiq në...

Me shifra flet ai i cili dëshiron të fsheh diçka

  “Me shifra flet ai i cili dëshiron diçka të fshihet”- thotë për “Meta” profesori universitar Vlladimir Pivovarov, për mënyrën e komunikimit të kryeministrit Nikolla...

Tribunat më shumë na larguan nga zgjidhja e krizës

Tribunat që i organizuan LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja edhe më shumë i larguan linjat e kuqe të partive dhe kështu akoma është me e vështirë...

Pendarovski do të kërkojmë edhe zgjedhje të reja presidenciale

Kandidati për president i LSDM-së, Stevo Pendarovski, në intervistën për “Sloboden peçat” pohon që LSDM dhe opozita e bashkuar obligohen t’i bëjnë thirrje presidentit...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE