Prokurorja publike Katica Janevs që herët në mëngjes u emërua për prokurore publike speciale është enigmë e vërtetë. Përveç emrit dhe biografisë së shkurtër, për prokuroren publike nga Gjevgjelia në kërkuesin Google s’mund të gjendet asnjë fotografi, që shkaktoi reagime nëpër rrjetet sociale

 

https://twitter.com/KureNaTocak/status/643674676779200513

https://twitter.com/dimanovski/status/643681054629490688

https://twitter.com/Gjavolot/status/643679012032802816

https://twitter.com/Gjavolot/status/643667899136253952