Jавната обвинителка, Катица Јанева, која рано утринава беше избрана за специјален јавен обвнител, е вистинска енигма. Освен името и кратка биографија, за јавната обвинителка од Гевгелија на пребарувачот „Гугл“ не може да се најде ни фотографија, што предизвика низа реакции на социјалните мрежи.

https://twitter.com/KureNaTocak/status/643674676779200513

https://twitter.com/Gjavolot/status/643679012032802816

https://twitter.com/Gjavolot/status/643667899136253952