fbpx
Tag: реакции

tag: реакции

 “Twitter”: Katica nuk mund të gjenden në Google, Maqedonia fitoi KAT-women

Prokurorja publike Katica Janevs që herët në mëngjes u emërua për prokurore publike speciale është enigmë e vërtetë. Përveç emrit dhe biografisë së shkurtër, për prokuroren publike nga Gjevgjelia në kërkuesin Google s’mund të gjendet asnjë fotografi, që shkaktoi reagime nëpër rrjetet sociale https://twitter.com/VlatkoVasilj/status/643691368334893056 https://twitter.com/BazeLazevski/status/643690866721296384   https://twitter.com/mindplumber/status/643689563794358272 https://twitter.com/apostolov80/status/643689321531351040 https://twitter.com/KureNaTocak/status/643674676779200513 https://twitter.com/EStavrevska/status/643682379043876864 https://twitter.com/arheologinja/status/643682820590800896 https://twitter.com/Plavaaa/status/643683838410014720 https://twitter.com/sinisa_goliOtok/status/643683831141240832 https://twitter.com/pilula12/status/643683207020453888 https://twitter.com/MajkaNaZmejovi/status/643680625623465984 https://twitter.com/dimanovski/status/643681054629490688 https://twitter.com/The_BB_/status/643679900818403328 https://twitter.com/Gjavolot/status/643679012032802816 https://twitter.com/b0stan/status/643668446480343040 https://twitter.com/Gjavolot/status/643667899136253952 https://twitter.com/bakraci/status/643695014044942336 https://twitter.com/Mee_Yah_/status/643698889443426304

Twitter : Han i zhgënjyer, ne të zgjënjyer, Grujo i zhgënjyer, Zaevi i zhgënjyer

Dështimi i bisedimeve  në mes  liderëve të partive më të mëdha të vendit dhe  komesarit për zgjerim, Johans Han dhe deklarata e tij se është i zhgënjyer nga papërgjegjësia dhe  lidershipi, hasën nëpër komente të shumta të rrjeteve sociale. Мда. Груевски го обвини Заев дека ги минирал преговорите, не прифаќајќи ја неговата оставка. Нека се шири ова во кампот собрание....

Reagimet në Twitter për sarkazmin e Gruevskit

Në rrjetin social Twitter u paraqitën sërë reagime për të qeshurën sarkastike të kryeministrit Nikolla Gruevski, i cili në regjistrimet që sot i prezantoi Zoran Zaev, haptazi gëzohet për shembjen e objektit “Cosmos” të Fijat Canoskit. Në audio regjistrimet mund të dëgjohet se si Gruevski imiton Cakosin kur ai ka lutur që mos t’i shembet objektit, që përcillet me...

Këshilli i Etikës së Mediumeve të Maqedonisë kërkon lirim të menjëhershëm të Kezharovskit

Këshilli i Etikës së Mediumeve të Maqedonisë (KEMM) sot dënoi vendimin e Gjykatës së Apelit dhe dërgimin të gazetarit Tomislav Kezharovskit urgjent nga burgu shtëpiak urgjent në burgun “Shkup”. Në reagimin e Këshillit Etik të Mediave thuhet : “Me këtë vendim jepet porosi për vetcensurë ndaj gjithë gazetarëve të vendit. Parimet etike të gazetarisë mund të mbrohen dhe ruhen vetëm...