fbpx

Ivanov në mes perceptimit dhe realitetit: Shifra, kompetenca, aktivitete dhe pritje

Presidenti i shtetit, Gjorgje Ivanov sërish u gjet në qendër të vëmendjes pas prezantimit të djeshëm në televizionin Telma. Rrjetat sociale shpërthejnë, duke ia...

Një muaj pas rastit në Kumanovë: Fakte, kundërshtime, spekulime dhe institucione të paafta

Sot mbushen 1 muaj nga përleshja e përgjakur e policisë me grupin e armatosur në Lagjen e Trimave në Kumanovë, ku tetë pjesëtarë të...

Me DSK-në dhe BSP-në do të udhëheqin një futbollist i mirë dhe një hije...

Еmërimi i drejtorëve të rinj të Drejtorisë së sigurimit dhe kundër- zbulimit (DSK) Lupço Andonovski dhe Byrosë për sigurim publik (BSP), Gorançe Savovski, edhe...

Evropa përgatit strategji për Maqedoninë sipas shembullit të Ukrainës?

Fillimi i bisedimeve mes kryeministrit Nikolla Gruevski dhe kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev hapi dilemën nëse Maqedonisë do t’i ndihmohet me formimin e Panelit...

Ndihmë e mundshme nga Këshillit i Evropës për hetimin në Maqedoni

Para deklaratave të ministri të jashtëm rus, Sergej Lavrov, se Torbjorn Jagland, sekretari i përgjithshëm i Këshillit të Evropës, duhet të shkoj në Maqedoni...

Twitter reagimet: Sot pamë dëshirën për liri

Protesta "Qytetarët për Maqedoninë" i cili kaloi i qetë dhe pa incidente,  pati eufori nga prëdoruesit e tuiterit. Fotografi dhe informacione me citate nga...

Ja pse ka ndryshuar data e mbajtjes së Kongresit të VMRO-së në Kumanovë

Së pari u vendos data e sotme që të mbahet Kongresi I VMRO-së, mirëpo më pas e ndryshuan atë, siç paralajmëroi "Meta"“,për qëllime operative...

Urko: Lupus in Magnus est

Në disa telefonata publikoi opozita, qytetarët kishin mundësi të dëgjojnë emrin e Dejan Mitrevskit- Urko ish hija e besueshme e kryeministrit Nikola Gruveski. Nga...

“Brankovistët” porositin: Më me rëndësi se LSDM është bashkimi i popullit!

Mesazhi i ish kryetarit të LSDM, Branko Crvenkovski dhënë në intervistën e mbrëmshme në televizionin “Telma”, ku ai insiston në bashkimin e radhëve të...

Jankuloska për “Monstrën”: Kamerat janë gati, por a do të kryejmë me vrasjen?

“Për fat të keq, kamerat kur ka ndodhur vrasje makabër nuk kanë qenë në funksion dhe nuk kemi mundur të konsiderojmë në këtë vegël...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE