Pas bisedimeve dështuese të katër partive politike dhe euro- komisarit për zgjerim Johanes Han në rrjetat sociale ka valë kritikash negative ndaj Han, të cilin e akuzojnë për mos- informim, anim dhe jo- profesionalizëm.

https://twitter.com/Sulimanovic/status/688346336052285440

https://twitter.com/razvigorka/status/688332972559314944