fbpx

„Данас“: Јеремиќ одбил да биде заменик генерален секретар на ОН

Кандидатот на Србија за генерален секретар на Обединетите нации, Вук Јеремиќ, не го прифатил компромисот да биде заменик генерален секретар на ОН доколку се...

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

БАЛКАН

ПРОВЕРКА НА ФАКТИ