fbpx

Сексуално образование?
(ВИДЕО)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро зборува за новостите во образованието меѓу кои е сексуалното образование. „Сексуалното образование се случува, само прашањето е дали ќе се случува под контролирани околности или ќе се случува дома без никој да ги гледа, без никој да знае за тоа?“, вели таа.

Што треба да знаеме за вакцините? (Видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро зборува за најчесто поставуваните прашања поврзани со Ковид-19. „Со цел да дознаам малку повеќе за овие нови варијанти...

Сексуално образование? (Видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро зборува за новостите во образованието меѓу кои е сексуалното образование. „Сексуалното образование се случува, само прашањето е дали...

Vaksajns.mk vs Јавна соба (Видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро зборува за Јавна соба и за неодамнешните случки со веб-страницата vaksajns.mk. „Сопственикот на vaksajns.mk вели: Ми изгледа многу опасно...

Кјуанон теорија на заговор (Видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро зборува за Кјуанон теориите на заговор. „Она што не го знаев досега е дека во редовите на подржувачите...

2020 ретроспектива (Видео)

Кика Авеиро прави ретроспектива на случките во 2020 година, во помалку од 3 минути. Погледнете го видеото: https://youtu.be/I1BZSjSLn7M

Дафина Шекутковска: Физиката е мојата професија и инспирација за уметноста (видео)

Физиката и уметноста. Невообичаен микс од животен поттик и инспирација во кои се пронаоѓа себеси младата Дафина Шекутковска (30), магистер на Факултетот за електротехника...

Пожарите лани проголтале најмалку шумска површина во земјава во последнава деценија...

Шумските пожари лани проголтале најмалку хектари површина засадена со дрвја во земјава во последнава деценија. Од палењето на вегетацијата во шумите во 2020 година...
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free
download lava firmware
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=