fbpx

Sulmet dhe kërcënimet ndaj gazetarëve kanë rënë ndjeshëm pas vitit 2017, por nuk janë...

Në dy vitet e kaluara, numri i rasteve të shkeljes së të drejtave të gazetarëve në vend është ulur p;r katër deri në pesë...

RMV, ndotja e ajrit është vetëm një nga problemet e shumta mjedisore

Në vendin tonë u bë trend që çdo vit, gjatë muajve të dimrit, të alarmohet për ndotjen e ajrit, por të dhënat e fundit...

Pushim ose ndalim: Dimitrov dhe Gjorgjiev nuk pajtohen as për statusin aktual të Komisionit...

D-r Angell Dimitrov, një nga dy bashkë-kryesuesit e Komisionit të përbashkët Bullgar-Maqedonas për çështjet historike dhe tekstet shkollore (bashkë-kryesuesi i dytë, nga pala maqedonase,...

RMV, sivjet do të investohen mbi 31.7 milionë euro në infrastrukturën hekurudhore

Fillimi i ndërtimit të linjës hekurudhore Belakovc – Kriva Pallankë, përfundimi i seksionit hekurudhor Kumanovë – Belakovc dhe fillimi i rindërtimit të stacioneve hekurudhore...

RMV, 1.000 administratorë punojnë në dy, tre dhe madje gjashtë vende pune

Në sektorin publik ka më shumë vende pune sesa të punësuarit, ndërsa ka punonjës të cilët plotësojnë vende pune në dy ose më shumë...

Deri kah mesi i vitit do të shpallet tenderi për instalim të kamerave dhe...

Ministria e transportit dhe lidhjeve po përgatit një tender për instalim të Sistemit Inteligjent të Transportit (SIT) në Korridorin 10. Zgjedhjet e parakohshme parlamentare...

Nuk ka mjaft parkingje në Shkup, për atë ka shumë punë karrotreci (infografik)

Mungesa e vendeve për parking në Shkup është problem i madh për qytetarët të cilët i shfrytëzojnë veturat për udhëtim nëpër qytet, por për...
Извор: Министерство за транспорт и врски

Në janar do të ketë një tender për përfundimin e fazës së parë të...

Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore planifikon që muajin e ardhshëm të shpallë një tender për të përzgjedhur kompaninë e ndërtimit për të përfunduar fazën...

Shtatë konvikte për studentë do të kursejnë energji dhe ndotin më pak për ngrohje

24.8 milion euro do të investohen në Projektin për efikasitet energjetik në konviktet studentore në Maqedoni. Me ndërmarrjen e ardhshme do të bëhet ndërrimi...

Ndotja e ajrit e fundit në listën e investimeve dhe tatimeve

Në periudhën kur ndotja e ajrit është top temë në shtet, të dhënat më të reja të Entit shtetëror për statistikë zbulojnë që më...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE