fbpx
Извор: Министерство за транспорт и врски

Në janar do të ketë një tender për përfundimin e fazës së parë të...

Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore planifikon që muajin e ardhshëm të shpallë një tender për të përzgjedhur kompaninë e ndërtimit për të përfunduar fazën...

Shtatë konvikte për studentë do të kursejnë energji dhe ndotin më pak për ngrohje

24.8 milion euro do të investohen në Projektin për efikasitet energjetik në konviktet studentore në Maqedoni. Me ndërmarrjen e ardhshme do të bëhet ndërrimi...

Ndotja e ajrit e fundit në listën e investimeve dhe tatimeve

Në periudhën kur ndotja e ajrit është top temë në shtet, të dhënat më të reja të Entit shtetëror për statistikë zbulojnë që më...

Trena të pasagjerëve gjithnjë e më pak, ministria thotë se çdo vit ka dhënë...

Hekurudhat e RMV–Transporti deri në vitin e ardhshëm do të pranojë 430 milionë denarë për t’i mbuluar humbjet nga trafiku hekurudhor për pasagjerë në...

Saga me gjuhët i ka shtyrë mënjanë emrin, BE-në dhe NATO-n…

Përveç operës së sapunit me biseda të përgjuara dhe proceset gjyqësore për çështjen e korrupsionit “Reket” në të cilën si dëshmitarë, të akuzuar dhe...

Diplomatët do të vlerësohen fshehtas me nota përshkruese – nga “spikatet” deri në...

Diplomatët e Maqedonisë do t’i nënshtrohen vlerësimit të fshehtë dhe varësisht nga rezultatet e punës tyre, ata do të marrin nota: spikatet, kënaq, kënaq...

RVM, deri në 80% të shefave të misioneve diplomatike do të jenë diplomatë të...

Ministria e Punëve të Jashtme ka hartuar një projektligj për punët e jashtme në të cilin përcaktohen kriteret për zgjedhjen e ambasadorëve, përkatësisht përcaktohet...

Ngjarja “AMyZONE” e STEMLab-it nga Tetova në mesin e finalistëve të “Meet and Code...

Ngjarja “AMyZONE” e organizuar nga Qendra për edukim dhe mësim inovativ- STEMLab nga Tetova në kuadër të projektit “Meet and Code 2019” që u...

Do të analizohet propozimi i UNESCO-s për rrugën alternative të hekurudhës Maqedoni-Shqipëri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në seancën e djeshme e ngarkoi sekretariatin e përgjithshëm që brenda 10 ditëve të publikojë procedurë për prokurim publik...

Ndërtimi i vendkalimit të përbashkët kufitar hekurudhor me Serbinë në pritje të grantit të...

Dokumentacioni i përgjithshëm teknik për vendkalimin e përbashkët kufitar hekurudhor ndërmjet Maqedonisë dhe Serbisë në Tabanovc është i gatshëm dhe është dërguar në Ministrinë...

LAJME MË TË REJA

BALLKAN

VERIFIKIMI I FAKTEVE