Nen Sekcioni

Gazetarët përballen me presione edhe pas ndërrimit të pushtetit

28 Qershor, 2018 - 9:20 (META)  Qeveria u lavdërua se punëtorët mediatikë janë të lirë nga presioni politik. Por, sjellja e një pjese të funksionarëve të pushtetit dhe përvojat e gazetarëve në punën e përditshme janë dëshmi se kjo ende nuk është e vërtetë. Kërcënimet, presionet,…