Вистиномер

Бизнисмени во трка за градоначалничка функција

4 октомври, 2017 - 8:42 (META)  Скопје Вклучувањето на бизнисмени во партискиот и во политичкиот живот има повеќе аспекти. Од една страна, ако станува збор за успешни бизнисмени, нивната кандидатурата е и политички профитабилна, особено на локални избори кога мал број гласови прават голема разлика. Освен што…

Трајановски спинува околу неговата ефикасност

29 септември, 2017 - 19:30 (META)  Скопје Градоначалникот Трајановски кој од граѓаните на Скопје го бара третиот мандат има нереализирани крупни проектни ветувања, особено во делот на инфраструктурата и екологијата. Оттука, неговото спротивно тврдење е извртена вистина или спин, пишува „Вистиномер“. „Еден од кандидатите за нов…

Видеа