Тимот на новинската агенција „Мета“, ви ја честита Новата 2016 година и ви посакува здравје, среќа и успех во работата.

И во 2016 година остануваме со вас и продолжуваме да работиме за вас и за ваше навремено, точно и објективно информирање.

Среќна Нова 2016 година!