fbpx

Отворена 24 часовна телефонска поддршка за зависниците од алкохол

-

Секој ден во текот на 24 часа ќе работи телефонската линија, преку која Здружението на клубови на лекувани алкохоличари на РМ со поддршка од Град Скопје ќе им нуди психолошка поддршка на лицата зависни од алкохол, како и на оние од бихејвиорална зависност, за време на корона кризата.

Лицата може да се јавуваат на телефонскиот број 072 809 809.

Активностите ќе ги реализираат прим.др. Павлина Васкова, невропсихијатар; др. Оливера Суботин Поповска, психијатар; др. Севиме Салахи Пашоли, психијатар и Илинка Васкова, психолог.

Матурантите договараат ресторани за прослава, но и учат за матурскиот испит

Откако наставата се нормализира во последниве недели после лажните дојави за бомби, матурантите се подготвуваат за претстојните прослави, но и за полагање на испитот на зрелоста. Годинава за прв...
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
download udemy paid course for free
download micromax firmware
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course