Вистиномер

Контраспин: Собранието можело да разрешува министри, ама не смее да го разреши Зврлевски?!

15 август, 2017 - 9:41 (META)  Скопје На 10.08.2017 година ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за работата на министерот за финансии Драган Тевдовски. Ваквиот потег на најголемата опозициска партија, којшто го сметаме за спинерски, на прес-конфернција го образложи пратеничката Лилјана Кузмановска,  која, меѓу другото, рече:

Спин: Министерот за финансии

Контраспин: Собранието можело да разрешува министри, ама не смее да го разреши Зврлевски?!

15 август, 2017 - 9:41 (META)  Скопје На 10.08.2017 година ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за работата на министерот за финансии Драган Тевдовски. Ваквиот потег на најголемата опозициска партија, којшто го сметаме за спинерски, на прес-конфернција го образложи пратеничката Лилјана Кузмановска,  која, меѓу другото, рече:
Спин: Министерот за финансии

Видеа