Телеком го остави центарот на Скопје без интернет


       
Скопје, 26 мај, 2016 - 11:21 (META) 

Интернет корисниците на „Телеком“ од централното градско подрачје на Скопје од утринава се без интернет.

Од службата за корисници соопштуваат дека станува збор за поголем проблем и оти се работи на санирање на проблемот.

Поради проблемот со интернетот, амбулантите во Центарот на Скопје не се во можност да издадат упати и да закажуваат лекарски прегледи.