Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorgji Ivanov, me rastin e sulmeve të përgjakshme në Paris i ka dërguar një letër ngushëllimi homologut të tij francez, Fransua Oland. ku thuhet:

“Me shok dhe mosbesim kam pranuar lajmin për sulmin terrorist në Paris dhe shpreh keqardhje të thellë për jetët e humbura nag sulmi barbar. Ky është një sulm jo vetëm ndaj qytetarëve të Parisit por edhe ndaj vlerave dhe parimeve më të mira evropiane dhe njerëzore.” – ka thënë mes tjerash, në letrën e tij presidenti Ivanov.

Ai më tej shton se kjo është një arsye më shumë që shtetet të bashkëpunojnë në luftën e tyre kundër terrorizmit duke shtuan se qytetarët e Maqedonisë janë në anën e qytetarëve të Francës në luftën kundër armiqve të paqes, lirisë dhe drejtësisë.