Të gjitha kufijtë e Francës janë të mbyllur dhe akoma në fuqi është gjendja e jashtëzakonshme. Gjithashtu është mbyllur edhe aeroporti “Orli”, janë anuluar të gjitha fluturimet.

Autoritet zyrtare deri më tani kanë konfirmuar gjashtë sulme terroriste në Paris. Vetëm tre janë dëgjuar në stadiumin  ku zhvillohej ndeshja Francë- Gjermani, kurse të tjerat në lokacione të ndryshme të qytetit, me çka terroristët kanë gjuajtur edhe me armë automatike.

Është konfirmuar vdekja e tetë terroristëve. Shtatë janë hedhur në erë, kurse një prej tyre është vrarë nga forcat speciale të Francës.