This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Sun Dec 16 8:58:29 2018 / +0000 GMT

Спорот за името се појави и во ноќните клубови на Халкидики
Во еден популарен ноќен клуб во Калитеа (Халкидики) во саботата настапила и грчката пејачка Ана Виси.

Позната по интеракцијата со публиката, таа разговарала со еден гостин на првата маса до бината и тој ја поздравил на англиски. Виси го прашала од каде е, на што тој дговорил „од Македонија“.

Пејачката, како што пренесува порталот „Селео.гр“, иако се вознемирила, сепак смирено му рекла „Грешка си, пријателе, веројатно мислеше нешто друго“.

Порталот коментира дека таквата смирена реакција на пејачката придонела да нема повеќе негодувања во клубот.

Порталот напоменува дека во клубот имало повеќе гости „од БЈРМ“ и од Бугарија и дека надвор биле паркрани многу „суперлуксузни“ автомобили.

Post date: 2018-07-10 11:01:41
Post date GMT: 2018-07-10 09:01:41
Post modified date: 2018-07-10 11:01:41
Post modified date GMT: 2018-07-10 09:01:41

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com