Vaksajns.mk vs Јавна соба (Видео)

Во нејзиното ново видео Кика Авеиро зборува за Јавна соба и за неодамнешните случки со веб-страницата vaksajns.mk.

„Сопственикот на vaksajns.mk вели: Ми изгледа многу опасно кога вакви сатирични случаи се спроведуваат од органите на власта многу побрзо од оние што се навистина сериозни – и е сосема во право“, вели Авеиро.

Погледнете го видеото: