Sot në mëngjes në Qendrën klinike në Shkup ka ndodhur një incident me armë.

Sipas informacioneve jozyrtare, në incident nuk ka njerëz të lënduar gjegjësisht është lënduar mjek i kirurgjisë abdominale ndërsa ndaj tij, me armë ka shkrepur një pacient i pakënaqur.

Policia ka arrestuar dy persona, por nga MPB nuk ka konfirmim të këtillë.

Hyrja e spitalit ka qenë e bllokuar dhe ka pasur prezencë të shtuar të policisë.

Nga SPB Shkup për “Meta” thonë se janë duke i shqyrtuar informacionet dhe më shumë detaje do të njoftojnë më vonë.