fbpx

MPB suspendon 17 punonjës për shkak të ngjarjeve në Kuvend

-

Ministria e Brendshme ka ngritur hetim të brendshëm dhe përkohësisht ka suspenduar 17 punonjës për shkak të dhunës së shkaktuar në Kuvend, njoftojnë sot nga MPB.

“Sektori për kontroll të brendshëm, hetime kriminalistike dhe standarde profesionale pranë MPB-së ndaj 11 nëpunësve policor nga SPB Shkup dhe kundër katër pjesëtarëve të Njësitit për Intervenim të Shpejtë ka ngritur procedurë disiplinore dhe u ka dhënë vendim për largim të përkohshëm nga vendet e punës ndërsa një eprorit të lartë në MPB i është dhënë vendimi për largim të përkohshëm nga vendi i punës”, thuhet në njoftim.

Nga MPB thonë se sipas material të shqyrtuar të dëshmive, policët e suspenduar nuk kanë intervenuar gjatë tentimit të masës për të hyrë në Kuvend, e as që më vonë kanë marrë masa për të penguar lëvizjen e masës nëpër institucionin ligjvënës.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download lava firmware
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free