fbpx

PSP kërkon ngrirjen e pronës për rastet “Talir” dhe “Treqind”

-

Prokuroria Speciale ka njoftuar se sot pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 ka dorëzuar kërkesë për sigurimin e pronës për rastet “Treqind” dhe “Talir”. Kërkesën për rastin e tyre është përpunuar, pas çka janë marrë parasysh rrëfimet e gjykatës gjatë refuzimit të kërkesës fillestare për ngrirjen e pronës.

Lidhur me rastin “Treqind” lidhur me furnizimin e 300 automjeteve për MPB-në, pranë gjykatës është dorëzuar propozim për masën e përkohshme ndalesë për shpronësim të pronës së patundshme në pronësi të ndihmës ministrit të dyshuar të brendshëm.

Lidhur me rastin “Talir” është dorëzuar kërkesë e re pranë Gjykatës për ndalesë për shpronësim të një pjese së pronës së patundshme që del nga vepra e kryer penale, ku janë marrë parasysh rrëfimet e gjykatës të thëna në vendimet me të cilat u refuzuan kërkesat fillestare për sigurim prone, deklarojnë nga PSP.

 

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course
download karbonn firmware
Download WordPress Themes
udemy course download free