fbpx
Tag: SPB Shkup

tag: SPB Shkup

MPB ka identifikuar personat që e kanë hapur derën kryesore të Kuvendit

SPB Shkup pranë Prokurorisë Themelore Publike, Shkup ka dorëzuar tre njoftime të reja për disa persona lidhur me hetimet për dhunën në Kuvendin e R. së Maqedonisë të enjten e kaluar. Njoftimet janë dërguar pasi pas shqyrtimit të video- materialit nga kamerat e sigurisë të Kuvendit janë identifikuar personat që kanë marrë pjesë në largimin e bllokadës së derës nga...

MPB me masa më të rrepta për festat e fundvitit

Ministria e brendshme e vendit në kornizat e kompetencave të saja me masa më të rrepta të sigurisë do të kujdeset për festat e fundjavës, kur edhe pritet lëvizje më e madhe e qytetarëve që tubimi i tyre të shkoj sa më mirë. “MPB njofton opinionin se gjatë festave të fundvitit, duke pasur parasysh lëvizjen e madhe të qytetarëve dhe...

Incident i armatosur në Qendrën klinike në Shkup

Sot në mëngjes në Qendrën klinike në Shkup ka ndodhur një incident me armë. Sipas informacioneve jozyrtare, në incident nuk ka njerëz të lënduar gjegjësisht është lënduar mjek i kirurgjisë abdominale ndërsa ndaj tij, me armë ka shkrepur një pacient i pakënaqur. Policia ka arrestuar dy persona, por nga MPB nuk ka konfirmim të këtillë. Hyrja e spitalit ka qenë e bllokuar...