fbpx
Tag: клинички центар

tag: клинички центар

“Parkimi i Qytetit” për 4 vjet ka fituar mbi 1.7 milionë euro nga parkimi në Qendrën Klinike të Shkupit (infografik)

Mbi 1.7 milionë euro ka fituar ndërmarrja publike “Parkimi i qytetit” në 4 vitet e fundit nga menaxhimi i parkimit në Qendrën Klinike Nënë Tereza në Shkup. Të dhënat nga raportet vjetore të punës së kompanisë për periudhën 2015-2018 tregojnë se ky parkim sjellë më shumë të ardhurat se çdo parking tjetër publik me të cilin menaxhon “Parkimi i...

LSDM: Çfarë duhet të ndodh që Nikolla Todorov të jep dorëheqje?

Aq është e vështirë gjendja në shëndetësinë e vendit saqë sot është qëlluar me armë një mjek ndërsa tre tjerë janë lënduar në shkëmbimin e zjarrit në Klinikën e kirurgjisë abdominale, reagojnë nga LSDM-ja opozitare. “Me Nikolla Gruevskin dhe Nikolla Todorovin filmat e kaubojve u bënë realitet nëpër spitalet. Është e palejueshme që në qendër klinike ku në ditë hynë...

Incident i armatosur në Qendrën klinike në Shkup

Sot në mëngjes në Qendrën klinike në Shkup ka ndodhur një incident me armë. Sipas informacioneve jozyrtare, në incident nuk ka njerëz të lënduar gjegjësisht është lënduar mjek i kirurgjisë abdominale ndërsa ndaj tij, me armë ka shkrepur një pacient i pakënaqur. Policia ka arrestuar dy persona, por nga MPB nuk ka konfirmim të këtillë. Hyrja e spitalit ka qenë e bllokuar...