Përfaqësuesit e partive politike edhe sot nuk arritën të merren vesh në rezidencën e BE-së në Përzhinë.

Pas përfundimit të bisedimeve, ambasadori amerikan Xhes Bejli tha se ka pasur progres të vogël dhe për këtë me ambasadorin e BE-së në Maqedoni, Aivo Orav do të lënë hapësirë partitë gjatë fundjavës të mendojnë lidhur me propozimet e ofruara.

Ambasadori Bejli është optimist se te partitë ka vullnet politik për zgjidhjen e çështjreve të hapura, por nuk u përgjigj në pyetjet e gazetarëve, se cili është problemi që bllokon Marrëveshjen e Përzhinës.