fbpx

Dje nëpër vend kanë kaluar 887 emigrantë, mbyllja e kufirit edhe më tej e paqartë

-

Gjatë ditën së djeshme MPB ka dhënë gjithsej 887 leje qëndrimi për dallim nga një ditë më herët, kur nuk është lëshuar asnjë kërkesë për shkak të mbylljes së kufirit.

Sipas shtetësisë, numri më i madh është nga Afganistani me 397, nga Siria 358 dhe nga Iraku 132.

Nga fillimi i vitit sipas të dhënave nga MPB kanë kaluar 36.804 emigrantë të cilët kanë poseduar dokument për qëndrim 72 orësh.

MPB dje njoftoi se në vend lëshohen vetëm emigrantët të cilët në dokumentet e tyre u shkruan se cili është destinacioni i tyre final gjegjësisht vendi i BE-së ku kërkojnë azil.

Këto ditë u paraqitën kundërshtime rreth arsyeve për mbylljen e kufirit jugor, për emigrantët në kotën 59. Nga MPB të mërkurën deklaruan se kufiri është mbyllur për shkak të defektit në hekurudhën sllovene.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download
download xiomi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
online free course