fbpx
Tag: дефект

tag: дефект

BEG: Normalizohet furnizimi me energji për ngrohje, por ende po punohet në rregullimin e defektit

Ekipet e “Balkan Enerxhi” sot kanë normalizuar dërgimin e energjisë për ngrohje për konsumatorët në pjesën qendrore të qytetit dhe pjesë të komunës Karposh, por ende punojnë në rregullimin e defektit. Prej atje thonë se konsumatorët nga këto pjesë të Shkupit, ngadalë gjatë natës do të kenë furnizim normal të ngrohjes. “Duke pasur parasysh se bëhet fjalë për defekt më të...

Votimi në Tearcë është ndërprerë 15 minuta për shkak të defektit të llambës UV

Disa minuta para orës 9 është ndërprerë votimi në vendvotimin 2011 në Tearcë pasi nuk ka punuar llamba UV me të cilën kontrollohet nëse paraprakisht votuesi ka votuar në ndonjë vend tjetër. Këshilli zgjedhor konstatoi se duhet të ndërpritet votimi për një orë, por pas 15 minutave votimi ka vazhduar normalisht pasi llamba UV ka funksionuar. Gjatë ditës së djeshme kanë...

Dje nëpër vend kanë kaluar 887 emigrantë, mbyllja e kufirit edhe më tej e paqartë

Gjatë ditën së djeshme MPB ka dhënë gjithsej 887 leje qëndrimi për dallim nga një ditë më herët, kur nuk është lëshuar asnjë kërkesë për shkak të mbylljes së kufirit. Sipas shtetësisë, numri më i madh është nga Afganistani me 397, nga Siria 358 dhe nga Iraku 132. Nga fillimi i vitit sipas të dhënave nga MPB kanë kaluar 36.804 emigrantë...

Avioni i Gruevskit ka bërë aterim të detyrueshëm në Cyrih

Delegacioni qeveritar i udhëhequr nga kryeministri Nikolla Gruevski, i cili është kthyer nga Strasburgu, ka bërë zbritje të detyrueshme në Cyrih, njofton Telma. “Sipas informacioneve fillestare mund të vërtetoj se gjatë kthimit nga Strazburgu ka ndodhur defekt në fluturimin e avionit qeveritar në të cilën ka qenë edhe kryeministri Gruevski me bashkëpuntorët e tij me çka avioni është detyruar që...