fbpx
Tag: Konfirmime

tag: konfirmime

Dje nëpër vend kanë kaluar 887 emigrantë, mbyllja e kufirit edhe më tej e paqartë

Gjatë ditën së djeshme MPB ka dhënë gjithsej 887 leje qëndrimi për dallim nga një ditë më herët, kur nuk është lëshuar asnjë kërkesë për shkak të mbylljes së kufirit. Sipas shtetësisë, numri më i madh është nga Afganistani me 397, nga Siria 358 dhe nga Iraku 132. Nga fillimi i vitit sipas të dhënave nga MPB kanë kaluar 36.804 emigrantë...