fbpx

Ковид-19 е уште тука
(ВИДЕО)

Во новото видео Кика Авеиро зборува отворено за тоа што мисли за моменталната ситуација: “Сега се плашам повеќе отколку на почетокот“ - вели таа.

Учебната година заврши надвор од училишните клупи поради пандемијата со ковид-19

Денеска формално заврши учебната година за основците и средношколците, овој пат во вонредни услови и надвор од училишните клупи. Пандемијата со корона вирусот ги...

Онлајн изложба на Јадро – „Да бидеме заедно, додека сме разделени“

Од утре, 11 јуни до 18 јуни, почнува онлајн изложбата „Да бидеме заедно, додека сме разделени“ во организација на Културно-социјалниот простор Центар - Јадро....

„Илузии“ – прва онлајн претстава на независниот Wonderland Theatre

Независниот „Wonderland Theatre“ на 11 јуни ќе ја има својата прва онлајн театарска претстава насловена „Илузии“ по мотиви на истоимениот текст на Иван Вирипаев....

MOТ: Повеќе од едно на секои шест млади лица останало без работа поради Ковид-19

Повеќе од едно на секои шест млади лица престанало да работи по започнувањето на пандемијата на Ковид-19, додека, пак, работното време на оние што...

Младите ќе добијат еднократна помош од 3.000 денари за купување македонски производи и услуги

Средношколците не помлади од 16 години и редовните студенти не постари од 29 години се дел од листата корисници на финансиска поддршка предвидена со...

Град Скопје објави конкурс за три летни сцени во Градскиот парк

Град Скопје објави конкурс за три идејни решенија за летни отворени сцени во Градскиот парк во Скопје. Идејата e преку партерно уредување на локациите...

Економските аналитичари очекуваат намалување на инфлацијата и пад на БДП

Економските аналитичари очекуваат намалување на просечната стапка на инфлација и очекуваниот пораст на бруто домашниот производ поради пролонгирање на ефектите од глобалната криза предизвикана...
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy free download
download xiomi firmware
Premium WordPress Themes Download
online free course