Edhe një protestë kundër Мinistrit të shëndetësisë Nikolla Todorov, do të mbahet ditën e shtunë në qytetin e Velesit.
“Ne qytetarët e Velesit jemi falënderues ndaj Tamarës, që në brendinë tonë ka zgjuar drejtësinë dhe që na dha forcë për të luftuar kundër shëndetësisë së sëmur në Maqedoni. Nëna, baballarë, gjyshër, çdonjëri prej neve është Tamara”, thuhet në njoftimin për protestën më të re, në të cilën do të kërkohet dorëheqje e ministrit Todorov.