fbpx

Tri dorheqje në Qeverinë e Gruveskit

-

Tre ministri të kryeministrit Nikolla Gruevski sot dhanë dorëheqje  nga postet e tyre. Ministri i punëve të brendshme Mitko Çvakov, ministri i punës dhe politikës sociale Dime Spasov dhe zëvendësministrja e shoqërisë informatike dhe administratës Marta Arsovska- Tomovska, në përputhje me Marrëveshjen e Përzhinos sot në Kuvend kanë dorëzuar dorëheqjet e tyre.
Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot pranoi propozimet e emërimeve të zëvendësministrave në Qeveri dhe propozimin e anëtarëve të Qeverisë, të kryetarit të Kuvendit Trajko Veljanoski.
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free
download redmi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free online course