fbpx
Tag: MartaArsovska

tag: MartaArsovska

Tri dorheqje në Qeverinë e Gruveskit

Tre ministri të kryeministrit Nikolla Gruevski sot dhanë dorëheqje  nga postet e tyre. Ministri i punëve të brendshme Mitko Çvakov, ministri i punës dhe politikës sociale Dime Spasov dhe zëvendësministrja e shoqërisë informatike dhe administratës Marta Arsovska- Tomovska, në përputhje me Marrëveshjen e Përzhinos sot në Kuvend kanë dorëzuar dorëheqjet e tyre. Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot pranoi propozimet...