Raporti i dytë i Prokurorisë Speciale Publike, të hënën në ora 12, do të jetë para seancës plenare të Kuvendit.

Në ueb- faqen e Kuvendit është përcaktuar seancë për vetëm dy pika të rendittë ditës, përkatësisht Raporti i PSP-së dhe raporti vjetor për punën e prokurorive publike të Maqedonisë.

Raportin me siguri do ta prezantojë prokurorja speciale publike Katica Janeva, e cila në konferencën e fundit për shtyp shprehu gatishmërinë që të prezantohet edhe para deputetëve dhe para Këshillit të prokurorëve publik