По вчерашниот натпревар каде екипата на Западен Балкан го победи тимот на Европската унија (ЕУ) со 4 – 2, во фудбалскиот меч што синоќа се одигра во Виена, на социјалните мрежи се коментираат „фудбалските способности“ и двата гола на премиерот Никола Груевски.

https://twitter.com/KureNaTocak/status/636803460474740736

https://twitter.com/rambodek/status/636687197089824768