fbpx
Таг: Monster Hunter игра

таг: Monster Hunter игра

Нови игри со трејлери кои излегуваат во овој месец

Star Wars Jedi: Survivor слика превземена од Steam
Ги извоивме најдобрите од новоочекуваните игри со трејлери кои излегуваат месецов (април 2023).  Star Wars Jedi:Survivor  https://www.youtube.com/watch?v=bmj3ty-Wt48 Една од најочекуваните игри е Star Wars Jedi: Survivor. Играта излегува на 28 април. Иако првиот дел беше повеќе ѕouls-like игра, вториот дел според досегашните информации повеќе ќе наликува на God of War игра одошто на Souls игра во однос на тешкотијата. Играта може да...

Минчев, поради злоупотреби, најави укинување на балансерот

Министерот за јавна администрација Горан Минчев најави укинување на балансерот. Како причина за ова, тој рече дека балансерот во минатото бил предмет на злоупотреби. „Имавме случаи каде етнички Македонци се...