fbpx
Таг: БунарБезДно

таг: БунарБезДно

ТМ: „Скопје 2014“ е бунар без дно!

„Контроверзниот проект „Скопје 2014“ продолжува да функционира како финансиски „бунар без дно“ во кој исчезнуваат парите на граѓаните на Република Македонија. Од денешен аспект, оправдано се поставува прашањето дали на ваквото нерационално трошење на државните пари некогаш ќе дојде крај, бидејќи сега е веќе 2015 година, а проектот продолжува да троши милионски суми евра за нејасни и неоправдани цели“....

Израелскиот претседател чекал 40 минути во авионот во Париз поради „безбедносна загриженост““

На израелскиот претседател Исак Херцог и на неговата делегација им било дозволено да излезат од авионот на парискиот аеродром дури откако поминале 40 минути во авионот „поради безбедносна загриженост“,...