Nuk na duhen paratë e pistë, deklaroi lideri i LSDM-së Zoran Zaev në pyetjen e gazetarëve nëse biznesmenët janë inkurajuar financiarisht ta ndihmojnë partinë.

Ai tha se këto para, çfarë i kanë ofruar deri më tani, nuk dëshiron t’i pranoj dhe pret të inkurajohen biznesmenët e vërtetë.

“LSDM kryesisht financohen nga anëtarësia dhe kompanitë e afërt me Zaevin, ndërsa ato janë kompanitë e mija. Deri më tani ia dolëm edhe me këto financa dhe duam me nder ta përfundojnë projektin deri në zgjedhjet e vitit të ardhshëm” deklaroi Zaev.