Debakli i politikave ekonomike të Nikolla Gruevskit edhe me një dështim në planin ndërkombëtarë, reagojnë nga LSDM.

“Këshilli ministror i NATO-s mori vendim Mali i Zi të ftohet si anëtare e re e Aleancës. LSDM uron qytetarëve të Malit të Zi për këtë sukses. Për fat të keq, Përderisa Mali i Zi hapëron përpara, Maqedoni me Gruevskin qëndron në vend” thuhet në njoftimin e LSDM-së.

Prej atje shtojnë se për Gruevskin vitet e kaluar prioritet nuk kanë qenë zgjidhja e çështjeve të hapur, reformat dhe progresi i vendit, por tenderët dhe interesat e biznesit të familjes.

“Për shkak të politikave dështuese të Nikolla Gruevskit, Maqedoni dhe gjithë qytetarët pa kthim humbën 10 vite” thuhet më tutje në njoftim.