Gjatë kryerjes së mandatit është e natyrshme të ketë edhe tema të ndryshme, për të cilat ka qasje të ndryshme, do të ketë debat dhe mendoj së kjo është për të mirën e koalicionit, të kërkohet zgjidhje me kompromis, thotë Zëvendës kryeministri për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Musa Xhaferi në intervistën e së dielës për “ Radion Evropa e Lirë”.