Bomba e Zaevit shpërtheu me humorin në twitter

Drejtuesi i LSDM-, Zoran Zaev, tundoi rrjetet sociale duke publikuar vetëm një pjesë të vogël të “bombës” të shumëpritur.

Gazetarët dhe abonentët e tuiterit, gjatë  kohës së konferencës për shtyp të drejtuesit të opozitës (për herë të  parë në Maqedoni) kishte transmetim të drejtpërdrejtë me postime në tuiter, të cilët shërbenin si inspirim dhe ta humor për  të gjithë situatën.

Ja disa nga postimet më interesante.