Убиство вечерва се случи на Детската клиника во Скопје, јави телевизија „Сител“. Имено, според информциите на телевизијата, непознат маж фрлил жена од покривот на клиниката.

На убиството му претходела караница, а очевидците тврдат дека тој ја давел жртвата, по што ја фрлил од зградата.