Од компанијата тврдат дека нивниот нов производ ќе им донесе „дожд од пари“

Од следниот месец „Кока-кола“ ќе произведува млеко.

Од компанијата тврдат дека нивниот нов производ ќе им донесе „дожд од пари“, нагласувајќи дека новото млеко на полиците во продавниците ќе се најде веќе следниот месец.