fbpx

И со и без корона вирус, исти се проблемите за возење велосипед во земјава
(ВИДЕО)

Со какви потешкотии се соочуваат велосипедистите во главниот град, кои иако во време на пандемија решиле да користат безбедно средство за патување, на патот до нивната дестинација наидуваат на многу препреки

Македонското еколошко друштво ќе објавува бесплатни едукативни материјали

Од утре Македонското еколошко друштво ќе објавува куси информативни објави и работни вежби на повеќе теми. Секоја среда ќе споредулваат нови теми со интерактивни задачи...

Здружението „Еко логик“ организира неформални едукативни онлајн активности

Со цел времето да биде користено продуктивно, едукативно и креативно Здружението на граѓани „Еко логик“, преку проектот „Вело училишта“ започна со потикнување на родителите,...

Еко-активисти: Мора да ги промениме животните навики

Еко-активистите се децидни дека мерките за превенција за спречување на корона вирусот покажаа колку човековото однесување и неговите животни навики влијаат на животната средина....

Гласот на младите во Тетово за заштита на младинскиот простор наидува на глуви уши

Доброволци од Белгија, Косово и Македонија пред две години се собраа со цел на Тетово да му обезбедат простор каде што младите ќе може да се...

Предлогот за заштита на Осоговските планини на јавна расправа во четири...

Министерството за животна средина и просторно планирање ги објави термините за јавните расправи за предлогот за прогласување на дел од Осоговските планини за заштитено...
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course
download huawei firmware
Download WordPress Themes
online free course